Om os

Thomas Aarrup

Ejer af Scandinavian Bike Tech

Direkte tlf. +45 27591345
Email: Thomas@scandinavianbiketech.com

Tobias Benji

Suspension Tech nørd

Direkte tlf. +45 60125818 
Email: Tobias@scandinavianbiketech.com

Kontakt os
Google Map is loading

Værkstedsfaciliteter

Scandinavian Bike Tech beliggende i nyindrettede værkstedsfaciliteter i Børkop by som er beliggende nær Vejle By

Benyt afkørsel Vejle C – 61A og derfra er man kun 6 sving fra værkstedet.Værkstedet er indrettet specielt med henblik på netop servicering af produkter med affjedring.

Miljøet på værkstedet er altid rent og efter bedst mulige miljøhensyn – dermed tilgodeses dit produkt bedst muligt.Hvem er Scandinavian Bike Tech ?

Scandinavian Bike Tech ejes og drives af Thomas Aarrup.

Danmarks største specielværksted for servicering af affjedringsprodukter for blandt andet følgende fabrikanter:

Cannondale Lefty og Fatty
Rockshox
FOX racing shox
Cane Creek
MRP
Manitou
Værksted er fuldt udstyret med original værktøj, godkendt af fabrikanterne, der benyttes selvfølgelig originale reservedele og arbejdes efter fabrikanternes anvisninger.

Hvem er Thomas Aarrup ?

Jeg er uddannet på CELF (Teknisk Skole) i Nykøbing Falster og har været i lærer hos cykelforhandleren Børge Madsen Cykler i Vejle.

Hos Børge Madsen Cykler har jeg været en stor del af den daglige drift af HSSC (Headshok service center) og den viden og kompetence er ført med over i Scandinavian Bike Tech.

Umiddelbart efter at være udlært som cykelmekaniker, blev jeg tilknyttet CELF, som timelærer på Cykelmekanikeruddannelsen.

Siden 2014 har jeg været tilknyttet Herningsholm Erhvervsskole (Teknisk skole) i Herning, hvor jeg underviser og fører cykelmekanikereleverne frem til eksamen på sidste modul af cykelmekanikeruddannelsen.

Jeg er som minimum på kursus i de produkter jeg servicerer en gang årligt, for derved at have de nødvendige certificeringer og være på forkant med den nyeste udvikling.

Jeg er den eneste i Skandinavien, som er autoriseret til at udføre fuld service af Lefty og Fatty produkterne samt MRP og Cane creek .

Jeg har arbejdet med servicering af affjedringsprodukter i mere end 5 år.Mountainbikerytteren Thomas Aarrup

Jeg kender vigtigheden af at have udstyr altid er i top.

Jeg har været mountainbikerytter siden 2005 med medlemskab af Mauntainbike Club Vejle (MCV).

Har blandt andet kørt:

Flere Danmarksmesterskaber.
Flere UCI løb.
24. timers løb.
Og meget meget mere.
Været med løbsarrangør, sat krævende ruter op, kørt i udlandet, og sidder arbejdsgruppe med Vejle kommune omkring anlæg af fast mountainbikerute i skovene omkring Vejle.

Derfor har jeg de bedste forudsætninger for at kende kravet til udstyret, sammen med mine kvalifikationer som cykelmekaniker, med flere års speciale indenfor servicering af affjedring fra mange fabrikanter – kan jeg gøre en forskel for dit produkt.Kunderne er i centrum – altid

Jeg lægger stor vægt på at kunden altid kan følge sit produkt i processen fra modtagelse til produktet er færdigbehandling og returnering.

Vi benytter os altid af de bedste materialer, herunder olier, pakninger til at servicer dit produkt.

Produkter der serviceres

Cannondale Lefty og Fatty
Rockshox
FOX racing shox
Cane Creek
MRP
Manitou
Vi bruger altid de originale reservedele.